2009. július 13., hétfő

Közeleg a Világjátékok! 7 nap az indulásig!

A Világjátékok első delegációja már meg is érkezett a helyszínre. Mivel az aerobikosok az utolsó napokban lépnek színpadra, mi csak július 19.-én indulunk el.

Addig is folynak az utolsó simítások:
- gyakorlatok tökéletesítése
- adatok begyűjtése
- lelki ráhangolódás
- jó sok gyakorlás
- biztatások betárazása
- önbizalom további növelése
- pakolás lassú és szisztematikus elkezdése
- egészség megőrzése
...stb :)

A leány csoportunk megkapta egységes edzőruháját, mely gyönyörű bársony kis magyar címerrel a mellkason. Ebben a felszerelésben fognak edzeni a színpadon és remélhetőleg mindenkinek leesik majd az álla. Nemsokára -talán már holnap - megmutathatom a versenydresszt is. Nagyon kíváncsi vagyok én is. Biztos gyönyörűek lesznek abban is a csajok.


Aki szeretne integetni nekünk nagy utazásunk előtt, akkor sok szeretettel várjuk vasárnap (július 19.-én) reggel 5.30-kor a SYMA csarnok parkolójában. Előnyben a buliból egyenes érkező szurkolók :)

Elindult a Nemzetközi Torna Szövetség (International Gymnastics Federation = FIG) Világjátékokra speciálisan létrehozott oldala is. Nézzétek meg!
http://www.kaohsiung2009.sportcentric.com/

2 megjegyzés:

  1. Kata, gratulálok a bloghoz,nagyon szuper,hogy van.A lányoknak és Zsoltinak további sikeres felkészülést,és nagyon nagyon sok sikert kivánok.Nagyon szorítok Nektek.Puszi, Angi

    VálaszTörlés