2009. július 20., hétfő

MEGÉRKEZTÜNK!

Megérkezett a 3. magyar különítmény a Világjátékokra! Nagyon, nagyon hosszú út után (több mint 24 óra) sikeresen landoltunk és már bele is csöppentünk a Világjátékok kellős közepébe!

Itt éppen várunk arra, hogy a Taipei-Kaohsiung járatra beszálljunk és végre megérkezzünk!
A csapat össze állt egy kép erejéig, hogy a Világjátékokos molinónál legyen egy közös képünk!Megpihenve, kicsit feltöltődve várjuk az akkreditációt!


A megérkezést követően elfoglaltuk a szálláshelyeket és megpihentünk egy rövid időre a kimerítő út után, de vigyázva a gyors átállásra alvásról szó sem lehetett. De nem is baj, mert mehettünk a strand kézis fiúknak szurkolni este nyolcra, mert DÖNTŐT játszottak a Brazilokkal. Azt mindenki tudja, hogy kevéssel több homokos tengerpartja van a Braziloknak mint nekünk és a labdaérzékük is általában jónak mondható (hát még az ütemérzékük ...:)), DE nem vallottunk szégyent. Bár a Brazilok az első félidőt magabiztosan megnyerték, a mi fiaink megtáltosodtak a második félidőre és a vége előtt 2 perccel vezethettünk is volna, ha megadta volna a bíró a gólt. Ezek után a Brazilok dobtak még kettőt, mi szépítettünk az utolsó pillanatban és így ezüst érmet nyertek a fiúk. Mi kiszurkoltuk a lelkünket és nagyon jó hangulat volt, hiszen szinte a teljes magyar csapat szurkolt a kéziseknek. Nem szabad kihagynom, hogy az aerobikos delegáció különösen nagy szerepet vállalt a hangulatcsinálásban!

Büszkék vagyunk a fiúk ezüstérmére!
SZÉP VOLT FIÚK! 4 év múlva rettegjen a Brazil csapat!

Holnap akklimatizálódunk és felfedezzük a várost, na meg ahol kell szurkolunk! Reméljünk a mi versenyünkre is sokan kilátogatnak a magyarok közül is!

HAJRÁ MAGYAROK!!!! :)

Ne feledjétek !
Napi friss hírek a Világjátékokról itt:
http://www.vilagjatekok2009.hu/hu/index/default/

Debreceniek Blogja:
http://vilagjatekok2009debrecen.blog.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése