2009. július 23., csütörtök

ELKEZDŐDÖTT! Hivatalos edzés az aerobik Világjátékok versenyén

IGEN!
Elkezdődött hivatalosan az aerobik verseny a Világjátékokon!
Reggel részt vettünk az Általános eligazításon, de sajnálatos módon a helyi szervezők nem nagyon voltak a helyzet magaslatán, annak ellenére, hogy a többi "torna-sportág" esetében tökéletes szervezést végeztek. Bízunk azért a jó öreg tajvaniakban, mert eddig is sikerült mindent megoldaniuk. (Azért André Gueisbuhler FIG Főtitkárnak egy kisebb ráhatással kellett élnie, miszerint annyival késik a verseny, amennyivel késnek a helyi szervezők a feltételek biztosításával. Ez azért is igen kemény "játék" a részéreől, mert élő közvetítés lesz este a döntőről.)

Míg én 10.00-12.00 közöss bírói megbeszélésen és gyakorláson voltam, addog a versenyzők az első edzésre készültek fel. Szerencsémre, pont sikerült a "fejtágítás" után megnézmem az edzésüket. Nagyon tudatosan, okosan, és jól ment az edzés, mely a felkészülés sikerességét mutatja. Itt megjegyezném, hogy tátva maradt ismét sokmindenkinek a szája! Nemacsak azért mert a mi lányaink a legszebbek, Zsoltival együtt ügyesek, tehetségesek és készen állnak erre a Világversenyre. Szóval HAJRÁÁÁÁ!





Ebéd után sor került a közös bevonuló gyakorlására, melyre csak 3 főt engedtnek bevonulni. Itt lesz módja Bambinak (alias Andrejszki Zsófi) is a színpadon egy szépet alakítani. Ő a mi Jolly Jokerünk. Nemcsak a csoport gyakit tudja, de mosolygásával mindig mindenkit derűssé tesz.



Délután megismételtük a délelőttöt: bírói értkezelet, majd edzés és közös vacsi. Nagyon jól telt a nap és reméljük innentől kezdve minden megy majd a maga útján :)

Elfelejtettem mondani, hogy én is színpadra kerülök. Na nem szenior kategóriában fogok csetleni-botlani a versenytalajon (bár még talán egy-két figurát be tudnék mutatni :)), hanem az a megtiszteltetés ért, hogy én mondhatom a bírói fogadalomtételt. Így nem lesz PIKE ugrásom, csak magas sarok, kék kosztüm és komolyságos fogadalomtétel :)

Holnap szurkoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsolti versenyzik 15.14-től (otthon 9.14) és ha minden jól meg akkor 19.00 órától is ismétel, de ne igyunk előre a medve bőrére. A híreket úgy is közöljök közösen a debreceni bloggal (és/vagy Világjátékok honlapján) , így értesülni fogtok minden rezdülésünkről.

HAJRÁ AEROBIKOSOK!

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    HAJRÁ!!!!!
    Megint csak azt tudom , mondani , hogy Ti vagytok a legszebbek , legügyesebbek!!!!
    Köszönjük a híreket , nap , mint nap! Itthon szomjazunk rájuk! :)))
    Holnap nincs lustizás (nem mintha jellemző lenne rám , mióta gyerekem van!) hanem 9.14-kor erős szorítás !!! A MI ZSOLTINKNAK!:)
    sok puszi mindenkinek!!!!
    HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!! tititi-tititi (ez volt a taps)
    pusz : Deby

    VálaszTörlés
  2. Szia Kata, és többiek!

    Örülök, hogy jól vagytok, és mi magyarok megmutathatjuk, hogy nem csak a sportban, hanem a bíráskodásban is az élen (színpadon) állunk :)

    Mindenkinek sok sikert, és kitartást!

    Tódi

    VálaszTörlés
  3. Hajrá Magyarok!!
    Ti vagytok a legjobbak,történjen bármi is.Magyar egy igazi aerobicos nemzet!!!Lélekben ott vagyok és nagyon hiányzik ez a légkör!!

    Hajrá!!
    Király Béla

    VálaszTörlés