2009. július 21., kedd

World Games Plaza - fogadás a versenyzőknek

Ma is egy csodálatos napon vagyunk túl ! Hihetetlen élményekkel gazdagodunk nap mint nap.

A lányok már edzettek "minden" körülmények között :


- futás a parkban











- gyakorlatozás a márványon (óriási bámészkodó tömeg toborzása rövid időn belül) Ha kitettünk volna egy "kalapot" lehet igen jó kis zsebpénzt kereshettünk volna... :)












- erősítés, elemezés a hotel folyosóján (reméljük a hotelesek nem olvassák ezt a blogot...)

Na ezt nevezem én igazi elhivatottságnak.



Zsolti sem panaszkodhat, ő előkészítette izmait a holnapi edzésre egy kellemes masszázzsal az NSSZ gyúrója segítségével.

Szerencsénkre holnap egész délelőtt tudunk edzeni, így már a versenyzők készülhetnek a csütörtöki színpadi edzésre, majd utána a versenyre...

DE ne szaladjunk ennyire előre.


A kemény edzés után a kis csapat útra kelt, hogy bevegye magát Kaohsiung fergetegébe.

Ahogy róttuk a metrót, utcákat, tereket ... mibe botlottunk????

Igen jól látjátok!
Roik Zsolt óriásplakáton "villog" a metróban!!!!
Hihetetlen, de igaz!
Nagyon örültünk ennek a felfedezésnek!

Hajrá Zsolti!




Miután megtaláltuk a Kaohsiung Arena-t , ahol a legtöbb "torna-sport" szerepel, megnéztük az akrobatika döntőt. Eszméletlen gyakorlatokat láttunk. Még mindig az orosz trió a favoritunk!






És most jöjjön a mai nap fénypontja! A World Games Plaza-ban tartották ma este 9-től a versenyzőknek és a delegációknak egy fogadást.

Pazar fogadtatásban volt részünk.

Először is a buszról leszállva betereltek minket egy elkerített részre, ahol a piros szalagon túl tapsolva kiabálva fogadtak minket és mi persze ezt viszonoztuk.

Majd McDonalds, a Coca-Cola, a Häagen-Dazs super premium ice cream és a Heineken jóvoltából volt minden mi szem-szájnak ingere (diéta egy kicsit mellőzve, mert kell az energia a versenyre)... Nem kell megijedni.. a versenyzők felelősségteljesen viselkedtek és már 10 óra után hazai is mentünk (bár biztos vérzett a szívük a fergeteges buli után).


Végül, de nem utoljára egy hatalmas megtiszteltetés ért minket! Kovács Judit alias CSUCSÓ interjút adott az ESPN Asia riporterének! Reméljük híresek leszünk és sokan jönnek majd szurkolni nekünk! :)

Megyek én is aludni, mert holnap korán kelünk!


Üdvözlet mindenkinek Kaohsiungból!

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Itt Debi! Fantasztikus ezt így látni monitoron keresztül is!!! (majdnem elbőgtem , most magam!) Azt hiszem , csodálatos élményben van részetek!!! :) Zsolti ....óriásplakát!!! óhhh , hát ez... Isteni!!! :)))) Itthonról , nagyon szorítok Nektek csajaim ... és minden magyarnak is természetesen....! Szépek vagytok , ügyesek , is , mi kell még!!!!
    Ja , a szerencsepuszim!!!!:)
    HAJRÁ AEROBIKOSOK!!!! HAJRÁ LÁNYOK ÉS ZSOLTI!!!
    pussssssssssszzzzzzzzzzzííííííííí

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük ezt a tartalmas beszámolót!

    Puszi: Tódi

    VálaszTörlés