2010. június 14., hétfő

2. Nap (2010.06.14) - EDZÉSEK, FEJTÁGÍTÁS

Hétfőn reggel 9.15-kor került sor utánpótlás delegációnk második hivatalos edzésére. Lelkes csapatunk a korai ébredés ellenére hősiesen helytállt, hiszen mindenki igyekezett maximálisan teljesíteni a verseny előtti utolsó próbán.

Akik még nem jártak Rodezben versenyen el sem tudják képzelni milyen lépcső labirintuson kell átvergődniük magukat a versenyzőknek ahhoz, hogy eljussanak az egymást követő helyszínekre. Felér egy nyári alapozó edzéssel. Holnaptól reméljük senki sem fog eltévedni, és az edzők is bírni fogják szusszal az egész napos lépcsőzést… Hajrá!

Hegyi Dóra női egyéni versenyzőnk továbbra is magabiztosan képviselte felnőtt delegációnkat a pódiumedzéseken, bár a velünk együtt tréningező brit hölgyek már türelmetlenül várják a magyar fiúk érkezését is.

A mai napnak igen kedves színfoltja volt az utánpótlás záróünnepség próbája. Hangulat a tetőfokon, közös koreográfia és jókedv, köszönhetően a helyi szervezők kreativitásának. Szavak helyett a képek árulkodnak többek között erről is. KÉPEK ITT!

Hétfőn került sor a bírók "fejtágítására" is, amikor mind a művészihatás, mind a kiviteli bírói feladatokat gyakoroltuk és felkészültünk a kedden kezdődő versenynapokra.

Keddtől (2010.06.15) megkezdődnek az utánpótlás selejtezők Age Group 1. (12-14) páros, trió, csoport, valamint Age Group 2. (15-17) leány és fiú egyéni versenyszámokban. Hét magyar egységnek is szurkolhatunk a nap folyamán:

11.37: AG 1. páros Szili Zsanett, Erdősi Dániel

12.07: AG 1. páros Major Aliz, Tácsik Hunor

14.30: AG 1. trió Felföldi Anna, Pete Sára, Tóth-Szolnoki Anna

14.51: AG 2. leány egyéni Hagymási Alexandra

15.35: AG 2. leány egyéni Sipeki Rózsa

15.42: AG 1. trió Molnár Noémi, Nagy Barbara, Szőllősi Panna

17.22: AG 1. csoport Felföldi Anna, Molnár Noémi, Nagy Barbara, Pete Sára, Szőllősi Panna, Tóth-Szolnoki Anna

Ezúton is szeretnénk megköszönni Marik Lászlóné, Kati néni és Szabó András úr jókívánságait is, hogy szurkolnak nekünk, illetve minden kedves otthonról érkezett üzenetet és jókívánságot, melyek sokat jelentenek mindnyájunknak.

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok,
    mindenkinek egy nagy kalappal!!!;)Hajrá Magyarország!Sok puszi Mindenkinek és kitartáááááááááááááááás Kata!!!
    pusza
    Dorka

    VálaszTörlés