2010. június 19., szombat

2010.06.19 - Roik Zsolt döntős - Férfi egyéni és vegyes páros elődöntő eredményei

Ma délelőtt egy újabb fantasztikus férfi egyéni és vegyes páros elődöntő verseny részesei lehettünk. Mindkét kategóriában nagyon erős mezőny volt és igen sok magas színvonalú gyakorlatot láthattunk. A mi versenyzőink is nagyon jó gyakorlatot csináltak és a hatalmas mezőnyben jó helyezést értek el.

Férfi Egyéni Előröntő Eredményei:
1. FRA - JACQUEMIN Morgan 22.000
2. ESP - PAREJO Ivan 21.550
3. ROU - ZAMFIR Mircea 21.400
...
8. HUN - Roik Zsolt 20.800
...
14. HUN - Tyeklár Ramon 19.950
Roik Zsolt

Zsolti nagyon jó gyakorlatot mutaott be és minden nehézelemét tökéletesen mutatta be, aminek köszönhetően 8. helyen jutott döntőbe. Reméljük holnap még határozottabb előadásmóddal és ugyanilyen nehézelem mellett egy szuper gyakorlatot mutat be holnap délután és javítani tud jelenlegi helyezésén.
Ramon a mindig legnyűgöző előadásmódjával, eszméletlen energikusan mutatta be gyakorlatát. Sajnos a nehézelembírók egy elemét nem fogadták el, így nem tudott a döntőbe kerülni.
Vegyes Páros Elődöntő eredményei:
1. ESP - 20.850
2. ROM - 20.800
3. FRA - 20.600
...
12. HUN - Lendvay Dóra, Roik Zsolt 20.000
...
20. HUN - Szilvás Angéla, Tyeklár Ramon 18.750
Párosaink tökéletes gyakorlatokat mutattak be, de meglepetésünkre a távol-keleti országos versenyzői iszonyatos ellenfeleknek bizonyultak. Olyan koreai párosok (kettő is!) került be a döntőbe, akiket előtte nem láttunk. Ugyanakkor az indulási helyek felcserélésével is hátrányosabb helyzetből indult (2. ként szólították őket) a Lendvay-Roik páros, így nem jutottak döntőbe. A Szilvás-Tyeklár páros nagyon jó gyakorlattal , de a helyszíni időmérő szerint túl rövid gyakorlattal (1 perc 38 másodperc hosszúságúra mérték a gyakorlatot, ami -0,5 levonással járt) csak a 20. helyet szerezte meg. Ezt a hibát én nagyon sajnálom, mert igazán jó gyakorlatot mutattak be!

Lendvay-Roik Szilvás-Tyeklár

Katus Tamás értékelése a felnőtt férfi és vegyes páros elődöntőkről:
"A vártnak megfelelően felnőtt versenyzőink kiváló teljesítménnyel, magas pontszámokkal döntő közeli helyezésekkel végeztek az elődöntőben. Nagy örömünkre Roik Zsolt a 8. helyen kivívta a döntőbe jutás jogát és bízunk abban, hogy holnap nyílt küzdelemben különösebb tét nyomása nélkül az ulmi világbajnoksághoz (2008) képest még előrébb is végezhet."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése