2010. június 13., vasárnap

ELKEZDŐDÖTT!!!

10:00 – Orientációs Meeting Hivatalosan is elkezdődött a 11. Aerobik Világbajnokság, és 4. Utánpótlás Világverseny a hivatalos megnyitó értekezlettel, mely Világesemény igazi kihívója lesz a Foci Világbajnokságnak! Ugyanis itt a nők dominálnak és mi is itt vagyunk (persze a magyar fiúkkal erősítve).




A betegek már majdnem teljesen meggyógyultak, tegnap kipihentük az utazás fáradalmait és készen állunk a versenyre. Ma pódium edzés van és a bírók fejtágítása is elkezdődik!


Az étteremben mindenki talált ízlésének és éhségének megfelelő ételt talált magának és így tökéletes formában készülhettek a versenyzők az edzésre.



15:00 – Pódium Edzések (Age Group) A tegnapi - egész napos - utazáshoz képest szépen dolgoztak a versenyzők, különös tekintettel a „gólyákra”, akik először vesznek részt világbajnokságon. Több nemzet edzői is elismeréssel nyilatkoztak sportolóink teljesítményéről és az edzés alatti tapsvihar is azt bizonyítja, hogy van itt keresni valónk.



További Képek a Facebook-on ITT.
A felnőttek közül egyenlőre Hegyi Dóri tartja a frontot és a briteket már sikerült pszichésen egy kicsi t megfélemlíteni az edzésen, és a további erőfitogtatásra várjuk a többieket. Reméljük ős is olyan jól dolgoznak otthon, mint a Dóri.


19:00 – Kempingezés Visszatértünk a béke szigetére és minden ház lakója vacsorakészítésbe kezdett, ki levest, ki tésztát főzött -. valaki pedig diétázik J. Természetesen az esti napi kiértékelések is megtörténtek, hogy az apró, kisebb hibákat még korrigálni tudjuk a következő edzéseken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése