2010. június 18., péntek

2010.06.18 Felnőtt VB női egyéni és csoport eredményeink

Mai napon befejeződtek a női egyéni, trió és csoport kategóriában az aerobik világbajnokság elődöntői. A magyar versenyzők a juniorokhoz hasonlóan nagyon szépen teljesítettek és kitűnő eredmények születtek.

FOTÓK: Vörös Nándor


Felnőtt Női egyéni eredmények:
1. CHN - Jinxuan Huang 21.10
2. BRA - Marcela Lopez 21.10
3. NZL - Angela McMillan 21.05
...
12. HUN - Hegyi Dóra 19.70
...
22. HUN - Lendvay Dóra 19.00

Lendvay Dóra és edzője, Egriné Árva Márta

Hegyi Dóra és edzője, Kovács Judit

Felnőtt Csoport (6 fő)
1. ROM - 21.30
2. CHN - 21.30
3. KOR - 20.90
...
14. HUN - Ferenczy Edina, Gyetvai Renáta, László Orsolya, Osztafin Anna, Táskai Anita, Ujvári Cecília 17.665
TRIÓ EREDMÉNY ITT!
Sajnos trióban magyar versenyzők nem vettek részt ezen a VB-n, mert érettségi és felvételi vizsgáikat a napokban teszik. Ezúton is kívánunk nekik sok sikert és szorítunk értük! Az első a tanulás! :) A hosszú távú célok megvalósítása végett, VB lesz 2 év múlva is ;) ! HAJRÁ!

Magyar Delegáció (bár páran nincsenek a képen :))

Katus Tamás delegációvezető összefoglalója a mai napról:
"A mai három kategóriából kettőben volt magyar induló. Női egyéniben VB újoncok voltak a felnőtt vesenyzők. A korábban szólított Lendvay Dóra az 53 indulóból a 22. helyzést érte el, míg Hegyi Dóra fantasztikus teljesítménnyel 12. helyen zárt. Csoport kategóriában lányaink igen jó gyakorlattal a 14. helyen végeztek. Szinte lehetetlen objektíven pontozni ilyen mennyiségű versenyzőt, mégis úgy érzem, mind a magyar versenyzők mind a többi nemzet szempontjából igazságos eredményt hozott az elődöntő. Holnap tovább folytatódnak a küzdelmek férfi egyéniben és vegyes páros kategóriában, és szurkolhatunk 4 magyar egységért."
Kovácsné Laurinyecz Julianna edző véleménye a mai napról:
"Nagyon-nagyon boldog vagyok, hiszen a Hegyi Dóri egy nagyon komoly betegség után és hátsérüléssel érkezett ki a világbajnokságra. Tisztes helytállás volt mindezek után a cél az, hogy 12 helyen végez, azt a legjobb formája esetén sem gondoltuk. Okosan, bátran, jól kivitelezett gyakorlatot mutatott be. Köszönet a magyar delegációnak a szukolásért! Üzenjük az otthoniaknak, hogy jól vagyunk és jól érezzük magunkat!"

Kovács Judit edző véleménye:
" Hegyi Dóri felszabadult gyakorlatot mutatott be, és a jövőre nézve igen biztató, hogy az európai versenyzők közül a 7. legjobb eredménnyel zárt. Elégedettek és boldogok vagyunk!"
Magyar Katalin - vagyis az én véleményem:
Nagyon örültem és "dagadt" a mellem a büszkeségtől tegnap a juniorok hihetetlenül jó eredménye és teljesítménye miatt; ma pedig megerőstést nyert hogy felnőtteink is remek formában vannak ezen a világbajnokságon! Eredményeiket a rengeteg szorgalmuknak és kitartásuknak, valamint edzőik kiváló munkájának köszönhetik. Örülök, hogy támogathatom a csapatot! Holnap a férfi egyéni versenyzőknek (Tyeklár Ramon, Roik Zsolt) és a vegyes párosainknak (Lendvay Dóra-Roik Zsolt, Szilvás Angéla-Tyeklár Ramon) szurkolhatunk, majd kora este kerül megrendezésre a női egyéni, trió kategóriák döntője."

2 megjegyzés:

  1. Gratulálokkk Dodi!!!!

    Puszi mindenkinek:Rékuci <3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon gratulálok a két egyéni versenyzőnek..és persze a csoportnak a remek eredményekhez.Angi

    VálaszTörlés